Vandalisme

Renfe denuncia que el 80% dels trens tenen pintades i que ha destinat 8 MEUR durant el 2019 a neteja

L'any passat es van netejar 2.700 combois

ACN Barcelona 10-01-2020 10:43 Lectures 2665
Renfe denuncia que el 80% dels trens tenen pintades i que ha destinat 8 MEUR durant el 2019 a neteja. ACN

Renfe denuncia que el 80% dels trens tenen pintades i que ha destinat 8 MEUR durant el 2019 a neteja. ACN

Renfe ha denunciat aquest divendres que el 80% dels trens a Catalunya tenen pintades i que durant el 2019 ha destinat 8 MEUR a neteja. De fet, no hi ha temps material a retirar totes les pintades que es fan. L'any passat es van netejar 85.000 metres quadrats de 2.700 combois. El parc total és de 250 trens, el que significa que cada tren l'han pintat 10 vegades. Aquests incidents obliguen a alterar la programació dels recorreguts dels trens per organitzar la seva retirada. Renfe ha fet aquesta denúncia, un cop més, a través d'una nota de premsa en clau humorística on planteja que un home va estar 14 hores a l'andana de l'estació de Plaça Catalunya esperant per poder agafar un tren que no estigués pintat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament