Dones diverses i plurals

Vilafranca convoca un concurs de calendaris amb motiu del Dia Internacional de les Dones

La regidoria d’Igualtat recupera el format de concurs per a l’edició del calendari d’aquest any amb el lema ‘Dones diverses i plurals’

Redacció Vilafranca del Penedès 15-01-2020 9:24 Lectures 1041
Vilafranca convoca un concurs de calendaris amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca convoca un concurs de calendaris amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca, des de la regidoria d’Igualtat, anuncia la recuperació del Concurs de Calendaris amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L'objecte del concurs és dissenyar el calendari des del mes de març de 2020 fins al febrer de 2021 que edita l'Ajuntament de Vilafranca, aquest any amb lema Dones diverses i plurals. Il·lustracions que visualitzin diferents maneres de ser i estar de les dones. La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, ha anunciat la convocatòria, que aquest any “recupera el format de concurs, posant en valor la jornada del 8M Dia Internacional de les Dones”.

El concurs és obert a totes les persones interessades que siguin majors de 16 anys, que hi poden participar presentant una obra, i utilitzant qualsevol tècnica que es pugui reproduir en impressió gràfica. Els treballs han d’incorporar el disseny de vinyetes il·lustratives i el lema d’aquesta edició. El termini de presentació dels treballs serà el  26 de febrer de 2020, a les instal·lacions del Casal X la Igualtat o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca.

Hi haurà un únic premi de 700€ per a l'autor del disseny guanyador, que es lliurarà l’11 de març de 2020 a les 19h en un acte públic amb el lliurament del premi a la Biblioteca Torras i Bages, on s’hi exposaran totes les obres presentades al concurs. El jurat està format per tres dones, professionals del disseny gràfic i dels mitjans de  comunicació:  Sònia Cabestany, professora de l’Arsenal; Claudia Climent, periodista, i Eva Garcés, il·lustradora i dissenyadora.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament