Parlament

Manu Rodríguez: “S’ha de retornar a la ciutadania de Sitges el servei d’urgències nocturnes”

El diputat de Cs retreu a l’alcaldessa del municipi la diputada d’ERC, Aurora Carbonell, que “no defensi els interessos dels sitgetans” i que el seu partit presenti esmenes que no garanteixen l’obertura immediata del servei

Redacció Sitges 16-01-2020 17:49 Lectures 3514

“S’ha de retornar a la ciutadania de Sitges el servei d’urgències nocturnes”. Així de contundent s’ha mostrat el diputat de Ciutadans (Cs) i regidor a l’ajuntament de Sitges, Manu Rodríguez, en la comissió de Salut celebrada avui al Parlament. Rodríguez ha defensat una proposta de resolució en la que s’insta a la reobertura del servei d’urgències nocturnes del CAP de Sitges, tancades des de l’any 2011.

El diputat de Cs ha explicat que Sitges té una població de 30 mil habitants que es pot arribar a triplicar a l’estiu o durant el carnaval, i ha lamentat que els sitgetans hagin de desplaçar-se fins a Vilanova o Sant Pere de Ribes, quan tenen una urgència a la nit.

Rodríguez ha retret a l’alcaldessa de Sitges, la també diputada d’ERC, Aurora Carbonell que no hagi intervingut en aquesta comissió per defensar els interessos dels sitgetans i que el seu partit presenti un seguit d’esmenes que “no garanteixen l’obertura immediata del servei d’urgències nocturnes”.

La proposta de resolució en la que s’insta a la reobertura del servei 24 hores del CAP de Sitges ha estat aprovada amb els vots afirmatius de tots els partits de l’oposició al Parlament i l’abstenció de ERC i Junts per Catalunya.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres