Balanç anual

El Defensor del Pacient denuncia 1.966 casos denunciats a Catalunya el 2019

Llistes d'espera, cirurgia general i urgències són les àrees que més queixes generen

ACN Barcelona 20-01-2020 11:00 Lectures 2093

L'associació Defensor del Pacient ha registrat 1.966 denúncies i reclamacions de centres sanitaris catalans durant el 2019. Concretament, 1.606 denúncies han estat a les comarques de Barcelona; 216, a Tarragona; 92, a Girona i 52, a Lleida, segons recull la memòria de l'any passat d'aquesta associació. Les especialitats i serveis dels qual han rebut més denúncies i reclamacions són sobre llistes d'espera, cirurgia general, urgències, traumatologia i ginecologia i obstetrícia. L'Hospital Vall d'Hebron; Bellvitge; Clínic; Germans Trias i Pujol i l'Hospital Sant Joan de Déu són els centres dels quals han rebut més reclamacions.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No