Fitjove

Sant Pere de Ribes posa en marxa un programa per acostar l'esport als adolescents

El nou programa fomenta l’exercici físic entre els joves de 16 a 18 anys amb sessions d’entrenament cada setmana al Poliesportiu Municipal Miguel Meca i Torres

Redacció Sant Pere de Ribes 28-01-2020 15:43 Lectures 1696
Sant Pere de Ribes posa en marxa un programa per acostar l'esport als adolescents. Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes posa en marxa un programa per acostar l'esport als adolescents. Ajt Sant Pere de Ribes

El FITjove és un programa que promou l’exercici físic entre el jovent a les instal·lacions del seu municipi en prevenció de mals hàbits. Té com a objectius crear una oferta atractiva d’esport per a adolescents com a opció saludable i divertida pel seu temps d’oci, acompanyar els nois i noies en el pas de l’esport escolar al comunitari i fomentar també la participació d’aquells que no practiquen esport escolar. La iniciativa es porta fent a Sant Pere de Ribes des del desembre del 2017 i representa un estímul per evitar el sedentarisme entre nois i noies  que no practiquen esport.

L’activitat, que s’adreça a joves nascuts entre el 2002 i el 2004 i a l’alumnat dels centres d’ensenyaments dins del Pla Català d’Esport a l’Escola, ja s’està duent a terme al municipi i durarà fins al mes de juny. Les sessions són els dimarts i els dijous de 16.30h a 17.30h al Poliesportiu Municipal Miguel Meca i Torres. En les classes es fan activitats de fitness dirigides per tècnics esportius especialitzats.

El cost real de l’activitat és de 19 €/mes, però la Generalitat de Catalunya subvenciona 10 €/mes a cada alumne (mentre l’assistència sigui de més del 50% i compleixin els requisits). Per tant, els i les joves o les seves famílies només pagaran 9 €/mes per participant. El jovent que es vulgui inscriure al programa haurà de portar la butlleta d’inscripció signada pel pare, mare o tutor/a legal al centre esportiu Espai Blau. El programa finalitza quan es compleixen els 18 anys o la persona usuària es dóna de baixa. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres