Investigació

Investiguen les causes de la mort d'una dona localitza ahir al vespre a la platja del Far de Vilanova

Salvament Marítim va rescatar el cos del mar i aquest matí s'està realitzant l'informe forense per determinar les circumstàncies de la mort

Redacció Vilanova i la Geltrú 31-01-2020 13:36 Lectures 6971
Imatge de la platja del Far de Vilanova i la Geltrú. EIX

Imatge de la platja del Far de Vilanova i la Geltrú. EIX

Salvament Marítim va rescatar el cos sense vida d'una dona aquest dijous al vespre a la costa del Garraf. Segons han confirmat el Mossos d'Esquadra, aquest matí s'està realitzant l'informe forense per determinar les circumstàncies de la mort.

Els fets van tenir lloc aquest dijous a la tarda, quan es va donar l'avís a la Guàrdia Civil de l'aparició d'un cadàver al mar, a la banda nord de la platja del Far de Vilanova i la Geltrú. El cos sense vida de la dona es trobava a l'aigua i va ser rescatat per Salvament Marítim. Els serveis forenses estan realitzant aquest matí l'autòpsia de la dona per aclarir les causes de la seva mort i la identitat de la víctima. Fons policials asseguren que es troben obertes totes les línies d'investigació i que determinar si la mort va ser accidental, criminal o voluntària.

Imatge de la platja del Far de Vilanova i la Geltrú
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres