Drogues

Desmantellen una plantació de marihuana a Sant Sadurní d’Anoia

La casa llogada presentava una temperatura per sobre dels 90 graus centígrads, amb el consegüent risc d’incendi de la instal·lació amb una connexió clandestina

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 06-02-2020 16:32 Lectures 4381
Desmantellen una plantació de marihuana a Sant Sadurní d’Anoia. Mossos d'Esquadra

Desmantellen una plantació de marihuana a Sant Sadurní d’Anoia. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia, el divendres 31 de gener, han detingut un home de nacionalitat espanyola, de 43 anys i veí de Barberà del Vallès, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 10 hores, quan una dotació policial que estava realitzant un patrullatge preventiu pel municipi de Sant Sadurní d’Anoia van detectar una forta olor característica presumptament a marihuana en una casa del municipi.

Els agents, gràcies a tècnics qualificats, van comprovar un consum elèctric anormal a l’activitat d’un habitatge i que l’escomesa exterior, amb una connexió clandestina, presentava una temperatura per sobre dels 90 graus centígrads,  amb el consegüent risc d’incendi de la instal·lació.

Els agents van localitzar la persona que tenia llogada la casa, tot i no residir habitualment en la mateixa i, davant les evidències els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Per tal d’evitar un possible incendi de l’immoble i dels habitatges annexes, els agents van  accedir a l'interior del domicili per poder desconnectar el comptador, que es trobava al seu interior, de  la xarxa elèctrica.

Durant la tarda, els investigadors van realitzar una entrada i registre, sota la tutela del jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès, on es van comissar més de 400 plantes de marihuana, en diferents estadis de creixement, al soterrani i en una de les habitacions de la casa.

Posteriorment, un informe realitzat per un tècnic de la companyia elèctrica va permetre detenir-lo també per un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que la instal·lació estava connectada il·legalment a la xarxa de distribució, per un valor de gairebé 37.000 euros.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Desmantellen una plantació de marihuana a Sant Sadurní d’Anoia
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres