Robatori

Mossos i Policia local de Vilafranca posen en marxa dispositius conjunts per prevenir els robatoris

El dispositiu es va iniciar en detectar una tendència a l’alça d’aquests fets delictius a principis d’any

Redacció Vilafranca del Penedès 07-02-2020 12:29 Lectures 2325

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Penedès coordinadament amb la Policia Local de Vilafranca del Penedès van posar en marxa diferents dispositius, a començament d’any, per prevenir els robatoris amb força i amb violència i intimidació al municipi. En els darrers mesos s’ha detectat un increment dels il·lícits penals a la localitat de Vilafranca del Penedès. Com a mesura reactiva i alhora preventiva dels agents de la comissaria de l’Alt Penedès  conjuntament amb la Policia Local de Vilafranca del Penedès van iniciar diversos dispositius amb els objectius d’identificar i detenir les persones que portaven a terme els fets.

Al llarg del mes de gener efectius de les unitats de seguretat ciutadana i d’investigació en estreta coordinació amb membres de la policia local van identificar 78 persones  i van detenir de cinc persones.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar per a dos d’ells el seu ingrés en centres com a mesura provisional i tres d’ells van quedar lliures amb càrrecs.

Els dispositius engloben la totalitat dels barris de Vilafranca del Penedès, fent més incís en aquells a on els mapes delinqüencials assenyalen més activitat delictiva.

A hores d’ara els dispositius continuen vigents i no es descarta que hi hagin més detencions.

Així mateix la comissaria de l’Alt Penedès ha engegat a tota la comarca un operatiu policial per detectar i detenir els autors de robatoris amb força a domicili.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres