Accident

La policia de Sitges rescata un escalador lesionat al parc del Garraf

La persona rescatada havia patit una lesió al turmell que li impedia traslladar-se pels seus propis mitjans

Redacció Sitges 11-02-2020 18:04 Lectures 1707
La policia de Sitges rescata un escalador lesionat al Garraf. Ajuntament de Sitges

La policia de Sitges rescata un escalador lesionat al Garraf. Ajuntament de Sitges

La Policia Local ha participat, aquest dissabte, en el rescat a un jove que havia patit una lesió mentre escalava amb quatre persones més al Pic del Martell, dins el Parc del Garraf.

Segons l’avís del servei d’emergències, l’escalador havia patit un accident i tenia els turmells trencats, pel que no podia traslladar-se pels seus propis mitjans. Finalment, l’avaluació mèdica posterior va confirmar que el jove, de Sant Andreu de Llevaneres, tenia una forta contusió i però no havia patit lesió.

En l’operació hi van participar la Policia Local, a més del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) de Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).


Altres actuacions del cap de setmana

La Policia Local ha detingut aquest dissabte de matinada una persona com a presumpta autora d’un robatori amb força a dos establiments comercials dels carrers Parellades i Bonaire.

Els fets van tenir lloc poc després de les cinc de la matinada, quan un veí va trucar a la Policia Local per alertar d’una alarma provinent d’un local comercial. Quan els agents van arribar als llocs dels fets, minuts després, van localitzar i identificar el presumpte autor dels robatoris, que es trobava en un carrer proper. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No