Robatori

Detingut l'autor de diversos furts a establiments de Vilafranca

El jove tenia un ordre de prohibició d’entrada a Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 13-02-2020 10:39 Lectures 2884

La Policia Local de Vilafranca va detenir el matí de dimecres el presumpte autor de diversos furts en establiments del Centre de Vilafranca. Al voltant de les 11h un establiment de venda de roba denunciava a la Policia Local que li acabaven de robar diverses peces de roba i alhora informava de les característiques de la persona que ho havia fet.

Una patrulla de la Policia Local va observar un jove per la plaça Milà i Fontanals que coincidia amb la característiques facilitades i, a més, era la mateixa persona que havia estat detinguda el passat 3 d’octubre per fets similars. Portava al damunt una bossa de l’establiment amb roba a l’interior que estava oferint a una altra persona.

En veure la presència policial, aquesta persona va sortit corrent i els agents van iniciar una persecució fins que, en arribar al c/ Beneficència una agent el va poder interceptar procedint a la seva detenció.

Un cop traslladat a la Prefectura de la Policia Local, es va poder comprovar que aquesta persona, a més, tenia un ordre de prohibició d’entrada a Vilafranca.

Darrerament s’estaven produint diversos furts en establiments del centre i es té la sospita que una bona part d’aquest il·lícits havien estat comesos per aquesta persona.

 

Consells per als establiments comercials

Aprofitant aquesta detenció la Policia Local de Vilafranca fa aquests consells de seguretat als propietaris d’establiments comercials:

-Durant l’activitat comercial no acumuleu diners a les caixes enregistradores i buideu-les sovint.
-Limiteu les vies d’accés a l’establiment per facilitar el control i dificultar la fugida en cas de robatori. Instal·leu xips de seguretat als productes.
-Si disposeu de vigilant de seguretat, quan hi hagi motius de sospita, pot fer un escorcoll de les bosses i l’abric del client en un lloc habilitat.
-Eviteu qualsevol tipus de confrontació i actueu amb tota naturalitat. En aquesta situació, és útil que us fixeu en aquells trets característics del client, com poden ser tatuatges, cabell, ulls, roba...
-I davant de qualsevol sospita no dubteu a trucar al telèfon 112 o al directe de la Policia Local 93 892 38 38.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No