Educació obligatòria

El Parlament demana incorporar l'educació sexual des de l'etapa infantil fins a l'ESO per evitar la violència masclista

La cambra insta el Govern a promoure una pla per eradicar l'assetjament escolar al col·lectiu LGTBI

ACN/ Gerard Artigas Barcelona 14-02-2020 10:12 Lectures 2342

El Parlament de Catalunya ha demanat al Govern que incorpori l'educació sexual des de l'etapa infantil fins a l'ESO per tal de "contribuir a evitar situacions de violència masclista i assetjament" amb els vots a favor de tots els grups excepte el PPC, que s'ha abstingut. Es tracta d'un punt transaccionat amb JxCat i ERC d'una moció de Cs que també insta la Generalitat a recollir l'assetjament escolar als projectes educatius dels centres i a visibilitzar-lo amb l'objectiu de fer-hi front, propostes que s'han aprovat per unanimitat. El Parlament també ha reclamat, malgrat l'abstenció de JxCat i ERC, un pla específic per eradicar l'assetjament escolar al col·lectiu LGTBI.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres