Carnaval 2020

Unitat contra el Feixisme i el Racisme llança la campanya "Desemmascara el feixisme!" per carnaval

UCFR considera que 'el Carnaval de Vilanova, amb la seva sàtira i crítica característica, també ha de ser un espai de reivindicació i lluita antifeixista'

Unitat contra el Feixisme i el Racisme llança la campanya

Unitat contra el Feixisme i el Racisme llança la campanya "Desemmascara el feixisme!" per carnaval. EIX

A les portes del Carnaval de Vilanova i la Geltrú, Unitat contra el Feixisme i el Racisme ha presentat la seva campanya “Desemmascara el feixisme”, destinada a incidir en una festa tan participativa i de carrer com el carnaval.

En ple auge del feixisme arreu del món i amb l’entrada de VOX a les institucions arreu de l’Estat espanyol, UCFR considera que el carnaval de Vilanova, amb la seva sàtira i crítica característica, també ha de ser un espai de reivindicació i lluita antifeixista. I més tenint en compte que, per desgràcia, el carnaval no és un espai lliure d’actituds racistes, masclistes i homòfobes. Mentre aquestes actituds no s’eradiquin del tot, UCFR seguirà "lluitant al costat de totes les organitzacions que demanden un carnaval per tothom".

UCFR ha fet centenars d’enganxines amb el logo de la campanya que es repartiran duran els dies de carnaval a través de les diverses entitats i associacions que s’han mostrat obertes a col·laborar-hi. A més, com a colofó, Unitat ha estrenat un vídeo destinat a la Màscara d’Or i que ja s’ha estrenat través de les xarxes socials. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!