Alerta sanitària

Un cas de coronavirus obliga a tancar unes oficines de l'Ajuntament de Vilanova

Es tracta d'un treballador que treballa a les dependències de la plaça de la Vila, 11

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-03-2020 18:20 Lectures 52788
Tanquen un departament de l'Ajuntament de Vilanova per un treballador afectat de coronavirus. Google Maps

Tanquen un departament de l'Ajuntament de Vilanova per un treballador afectat de coronavirus. Google Maps

Un treballador de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha donat positiu en la prova del coronavirus. Segons ha informat el govern municipal a tota la plantilla, "s’ha detectat un cas de persona afectada per coronavirus (covid-19) a les dependències de l’Ajuntament. Concretament, es tracta d’un treballador que té instal·lat el seu lloc de treball a la planta baixa de la pl. de la Vila, 11. Es tracta del primer cas de coronavirus confirmat oficialment a la comarca. 

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha activat mesures preventives per coronavirus (covid-19) a la planta baixa de les dependències municipals situades a la plaça de la Vila, 11, en confirmar-se aquest cap de setmana que un treballador ha donat positiu d’aquest virus. Es tracta d’una persona que no viu a Vilanova i la Geltrú i que ja fa una setmana que no ha passat pel seu lloc de treball.

Davant d’aquest fet, l’organització municipal ha pres un seguit de mesures preventives, com són el tancament de l’accés a aquesta unitat de treball i l’anul·lació de les reunions del personal que té el seu lloc de treball en aquesta oficina a l’espera de tenir indicacions concretes del servei 061-Catsalut.

Aquestes mesures preventives no afecten cap altre departament ni edifici municipal. Des del Govern es vol transmetre un missatge de tranquil·litat i transparència, s’estan prenent les mesures preventives necessàries i s’aplicarà de manera immediata el protocol indicat pel 061-Catsalut.

El Departament de Salut ha confirmat avui 23 nous casos de coronavirus, entre els quals un nadó de sis mesos i un d'un any, que estan aïllats a casa en estat lleu. En total hi ha 101 afectats per covid-19 a Catalunya i 25 són professionals sanitaris. A més, un home de 97 anys i una dona de 88 anys han mort en les darreres hores per coronavirus a Catalunya, de manera que són tres les víctimes per la malaltia covid-19. L'home, amb diverses patologies prèvies, vivia en una residència a la capital catalana i, mentre s'esperen els resultats de l'estudi de contactes, s'han aïllat les persones d'aquest centre amb patologia prèvia associada a problemes respiratoris i també la persona amb qui compartia habitació. 

Cartell informatiu a la porta de les dependències municipals
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No