Crisi del coronavirus

Sitges tanca la bossa de voluntaris de cosidores i cosidors amb 160 persones

Les primeres 75 mascaretes s’han esterilitzat en una clínica dental de Sitges i en breu es repartiran. Durant els propers dies l’Ajuntament de Sitges distribuirà material per a les cosidores i cosidors

Redacció Sitges 24-03-2020 18:42 Lectures 1346

Arxivat a:

Sitges tanca la bossa de voluntaris de cosidores i cosidors amb 160 persones. Ajuntament de Sitges

Sitges tanca la bossa de voluntaris de cosidores i cosidors amb 160 persones. Ajuntament de Sitges

La regidoria de Participació Ciutadana tanca la campanya de voluntaris per confeccionar mascaretes amb un total de 160 cosidors i cosidores. Les mascaretes de roba es destinaran a treballadors municipals de guàrdia i voluntaris que han d’atendre el públic o sortir al carrer, ja que segons el departament de Salut, en aquests moments el sistema sanitari no precisa de mascaretes casolanes. Les mascaretes no tenen un ús mèdic però poden ser un element de protecció complementari a les mesures preventives com mantenir les distàncies socials, les mans netes, i un entorn impol·lut.

Les primeres 75 mascaretes es van portar aquest dilluns a una clínica dental per esterilitzar-les i properament es repartiran. Avui es recollirà una nova tanda de 290 mascaretes que es portaran a esterilitzar.

Les mascaretes es lliuraran, higienitzades i precintades, amb unes instruccions d’utilització que s’han de seguir estrictament per a poder-les utilitzar.

Durant els propers dies l’Ajuntament de Sitges farà arribar material a les cosidores i als cosidors que s’han inscrit a la bossa de voluntaris però no disposen del material necessari que és tela de cotó 100% i biaix. L’organització anirà responent a totes les persones voluntàries de forma progressiva ja que la llista d’espera és llarga i es va trucant en funció de les necessitats diàries.

Les cosidores i cosidors segueixen un mateix model marcat per una empresa especialitzada en la fabricació de vestuari tècnic sanitari.

 

Més solidaritat

La solidaritat de les veïnes i els veïns de Sitges es posa de manifest una vegada més arran de la crisi sanitària del Coronavirus. A més dels voluntaris i voluntàries per cosir, també hi ha activa la bossa de voluntaris i voluntàries formada per més de 200 persones entre 18 i 40 anys per cobrir les necessitats de la gent gran i les persones vulnerables.

Paral·lelament, empreses de tots els sectors i particulars han donat aquests dies material i s’ofereixen contínuament a l’Ajuntament de Sitges per col·laborar en aquesta crisi sanitària del coronavirus.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No