Robatori

Ingressen a presó dos homes per dos robatoris violents amb vehicles sostrets a Igualada

Tenen 28 i 33 anys i domicilis a Santa Margarida de Montbui

ACN Igualada 25-03-2020 12:57 Lectures 607

Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada, a Igualada, dos homes de 28 i 33 anys, de nacionalitat espanyola i domicilis a Santa Margarida de Montbui (Anoia), com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació i de dos delictes de furt d'ús de vehicle. El primer delicte va ser el vespre del dia 14 de març quan un home va baixar d'un vehicle i va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions a tres persones que caminaven pel passeig Verdaguer d'Igualada. El segon dels fets va ser el capvespre del 18 de març, quan un agent fora de servei de la Policia Local de Vilanova del Camí va alertar d’un robatori amb violència i intimidació utilitzant una destral en una farmàcia d'Igualada.

Pel que fa al delicte del 14 de març del passeig d'Igualada, l'home que portava el ganivet va perseguir les tres joves mentre el vehicle feia el mateix a distància. Dues es van poder escapar. L'altra no va poder fugir i li van sostreure la bossa de mà, diners i tota la documentació personal i bancària.

Després del robatori els dos presumptes autors van fugir amb el cotxe. El vehicle utilitzat per cometre el robatori havia estat robat el passat 14 de març a Igualada. L'endemà es va recuperar abandonat en un camí de terra de la mateixa població amb signes de forçament, amb el cablejat elèctric manipulat i múltiples danys.

El delicte del 18 de març es va dur a terme amb una motocicleta. L'agent va observar com aquest vehicle amb dos ocupants estacionava al carrer Sebastià Artés i, mentre el conductor del vehicle esperava, l'acompanyant va entrar a la farmàcia. De seguida va sortir corrents i ambdós van fugir a gran velocitat direcció contrària.

Quan els mossos van arribar al lloc dels fets van constatar que l'home havia amenaçat les dues treballadores amb una destral de grans dimensions que portava amagada a l'esquena. El lladre no va aconseguir sostreure res però va danyar la màquina de canvi amb diversos cops molt violents amb la destral.

La motocicleta utilitzada havia estat sostreta el 12 de març a Igualada. La investigació va concloure a finals de la setmana passada amb la detenció dels dos autors. Els presumptes autors dels fets van ser detinguts el 20 i 21 de març i van passar el dia 23 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, qui en va decretar el seu ingrés a presó. Els consten múltiples antecedents.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres