Crisi del coronavirus

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa en marxa la iniciativa #CartesPerAcompanyar

L’objectiu és que els professionals i els pacients ingressats en aïllament als centres del CSAPG rebin cartes de suport i companyia

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-03-2020 12:38 Lectures 1143
El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa en marxa la iniciativa #CartesPerAcompanyar. EIX

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa en marxa la iniciativa #CartesPerAcompanyar. EIX

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf posa en marxa la iniciativa #CartesPerAcompanyar. Totes aquelles persones de la ciutadania que vulguin, podran enviar les seves cartes de suport o dibuixos (sense destinatari concret), dirigint-se tan a pacients ingressats en aïllament com a professionals, a través del correu electrònic cartesperacompanyar@csapg.cat.

Aquesta iniciativa s’ha posat en marxa per aconseguir que els pacients ingressats en aïllament se sentin recolzats i acompanyats, en un moment en què s’han hagut de restringir les visites d’acompanyants per evitar contagis. També perquè els professionals puguin rebre directament totes les mostres de suport que ens arriben dia a dia.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres