Robatori

La policia local de Vilanova deté tres joves per intentar robar dos ciclomotors aquesta nit

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder evitar els robatoris i detenir els joves, un dels quals era menor d'edat

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-03-2020 15:42 Lectures 1615
La policia local de Vilanova deté tres joves per intentar robar dos ciclomotors aquesta nit. Policia local de Vilanova

La policia local de Vilanova deté tres joves per intentar robar dos ciclomotors aquesta nit. Policia local de Vilanova

La policia local de Vilanova ha detingut aquesta passada matinada tres joves per intentar robar dos ciclomotors. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder evitar els robatoris i detenir els joves, un dels quals era menor d'edat.

Segons fonts municipals, uns veïns del carrer Josep Coroleu van alertar la policia aquest dimecres poc després de les deu de la nit per la presència d'una persona que intentava robar una moto. Quan va arribar la patrulla, va sorprendre un jove de 18 anys que intentava sostreure una motocicleta. En veure la patrulla va intentar fugir, però va acabar detingut.

El segon cas va tenir lloc poc abans de dos quarts de dues de la matinada. També una trucada ciutadana alertava els agents que dues persones, de 17 i 25 anys, intentaven sostreure ciclomotors a plaça de Sant Antoni. Tots dos van ser detinguts també per la policia local.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres