Alerta sanitària

Els hospitals del Garraf i Alt Penedès registren 4 noves morts per coronavirus en 24 hores

Augmenten també el nombre de pacients que han rebut l'alta hospitalària, que ja són un total de 20

Redacció Sant Pere de Ribes 27-03-2020 13:04 Lectures 4947

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han registrat en les darreres hores quatre noves morts per problemes respiratoris derivats de la pandèmia del coronavirus. Segons ha informat el Consorci Sanitari, dues persones han mort a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i dues més ho han fet a l'hospital de Sant Camil. Amb aquestes morts, ja són 17 les persones que han perdut la vida per la pandèmia als centres hospitalaris de l'Alt Penedès i Garraf, 8 al Sant Camil i 9 al de Vilafranca

Pel que fa a la xifra de persones ingressades amb problemes respiratoris, la xifra també ha augmentat des d'ahir i ja son 113 pacients ingressats al Sant Camil i 67 al de l'Alt Penedès.

La nota positiva és que també han augmentat el nombre pacients que ja han rebut l'alta hospitalària, que ja és de 20 persones entre els dos hospitals, 17 a l'hospital de Sant Camil. 

208 noves morts per coronavirus a Catalunya eleven la xifra a 880

El Departament de Salut ha informat aquest dijous al vespre que en les últimes hores s’han confirmat 1.348 positius nous de coronavirus a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 12.940. A més, en l'últim dia han mort 208 persones, cosa que eleva el total a les 880 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.187 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 2.248 són professionals sanitaris. Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya s’han comptabilitzat fins avui un total de 2.384 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb covid-19. Pel que fa a la Conca d'Òdena, Salut confirma un total acumulat de 395 positius. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris, 50 persones han mort i 137 han estat donats d'alta.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres