Alerta sanitària

Mor un pacient de l'hospital de Sant Camil, on ja hi ha 138 ingressats per problemes respiratoris

Els pacients ingressats a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès són 72 i la xifra d'altes hospitalàries als dos centres des de l'inici de la pandèmia és de 26

Redacció Sant Pere de Ribes 28-03-2020 13:27 Lectures 5127
Mor un pacient de l'hospital de Sant Camil, on ja hi ha 138 ingressats per problemes respiratoris. CSAPG

Mor un pacient de l'hospital de Sant Camil, on ja hi ha 138 ingressats per problemes respiratoris. CSAPG

Un pacient de l'hospital de Sant Camil ha mort en les darreres hores a causa de la pandèmia que ja ha provocat 18 morts als hospitals del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf. Segons les dades que ha facilitat el Consorci, la xifra de persones ingressades als hospitals de Sant Camil i de Vilafranca no deixa d'augmentar: ja són 138 els pacients ingressats a l'hospital de Sant Camil i 72 els de l'hospital de l'Alt Penedès. La nota positiva és que també han augmentat el nombre persones que ja han rebut l'alta hospitalària: 19 a l'hospital de Sant Camil i 7 al de Vilafranca.

Catalunya arriba als 1.070 morts i als 14.263 positius per coronavirus, dels quals 1.324 són greus

Catalunya ha superat aquest divendres els 1.000 morts per coronavirus i els 14.000 positius. En concret, s'ha arribat a les 1.070 persones que han perdut la vida i als 14.263 casos, dels quals 1.324 són greus. L'augment de les últimes 24 hores és de 190 morts i de 1.323 positius. Del total, el nombre de professionals sanitaris afectats és de 2.485. Des de l'inici de la pandèmia, s'han comptabilitzat un total de 3.106 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb el virus, segons ha informat el Departament de Salut.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres