Alerta sanitària

Dues noves morts eleven a 20 les víctimes de la pandèmia als hospital del Garraf i l'Alt Penedès

El nombre d'ingressats es dispara a l'hospital de Sant Camil, on ja hi ha més de 160 pacients amb problemes respiratoris

Redacció Sant Pere de Ribes 29-03-2020 19:56 Lectures 4778
Dues noves morts eleven a 20 les víctimes de la pandèmia als hospital del Garraf i l'Alt Penedès. CSAPG

Dues noves morts eleven a 20 les víctimes de la pandèmia als hospital del Garraf i l'Alt Penedès. CSAPG

Dues noves morts en les darreres hores eleven a 20 les víctimes de la pandèmia als hospital del Garraf i l'Alt Penedès. Un pacient de l'hospital de Sant Camil i un altre de l'hospital comarcal de l'Alt Penedès ha perdut la vida des d'ahir, que es va donar la darrera actualització de les dades des del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf.

La xifra de persones ingressades a l'hospital de Sant Camil també s'ha disparat en les darreres horesi ja són 163 els pacients amb problemes respiratoris, 25 més que ahir, tot i que no tots estan diagnosticats encara com a positius en coronavirus. En el cas de l'Alt Penedès, només ha ingressat un nou pacient en les darreres hores i la xifra total se situa en 73.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres