Confinament

Sitges inicia una campanya de recollida de dispositius electrònics per facilitar l’aprenentatge en línia

També es proposa a les comunitats veïnals compartir WIFI per a famílies que no disposin d’internet

Redacció Sitges 02-04-2020 19:10 Lectures 1031

Arxivat a:

L’Ajuntament de Sitges engega una campanya aquest divendres per recollir dispositius electrònics amb l’objectiu de facilitar l’educació en línia en totes les etapes escolars i la comunicació entre les famílies que no tenen dispositius electrònics i les escoles.

Els dies 3, 6 i 7 d’abril es podran portar tauletes tàctils, telèfons intel·ligents i ordinadors portàtils en desús a l’OAC (carrer Nou, 12) des de nou a les onze del matí. Des del consistori es recomana no portar dispositius anteriors al 2015.

Les regidories de Participació i d’Educació impulsen aquesta iniciativa solidària que habilitarà els dispositius electrònics per a usos educatius i de comunicació davant la perspectiva que el confinament dels escolars s’allargui fins després de Setmana Santa i que el tercer trimestre comenci online. A més, es vol evitar que les persones que no tenen eines tecnològiques quedin exclosos a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

Paral·lelament, es demana a les comunitats veïnals compartir WIFI de 10 h a 14 h perquè els escolars que no tenen internet es puguin descarregar les tasques del dia que l’escola encarrega, comprovar els correus electrònics i comunicar-se amb l’exterior. Es proposa deixar un avís a la porteria de la comunitat o a l’ascensor, per avisar.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres