Estat d'alarma

El govern espanyol estudiarà que els nens puguin sortir en les mesures de flexibilització de l’estat d’alarma

Illa diu que es podria contemplar en “condicions molts determinades” i en “passejos curts”

ACN Madrid 06-04-2020 15:00 Lectures 1717
El govern espanyol estudiarà que els nens puguin sortir en les mesures de flexibilització de l’estat d’alarma. ACN

El govern espanyol estudiarà que els nens puguin sortir en les mesures de flexibilització de l’estat d’alarma. ACN

El govern espanyol estudiarà que els nens puguin sortir de casa en el marc de les mesures de flexibilització de l’estat d’alarma en les quals estan treballant. Durant una roda de premsa, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha dit que els canvis es faran en funció de com evolucionin les dades i sempre basant-se en “criteris de prudència”. En aquest sentit, ha dit que es podria abordar en “condicions molt determinades” i en “passejos curts”. “No està decidit però ho abordarem sempre seguint els criteris científics”, ha dit.

D’altra banda, Illa també ha detallat que en 15 comunitats autònomes han detectat que la taxa de contagis està per sota de l’1. En aquest sentit, ha dit que estan avaluant les mesures de cara al descens de la corba i que es faran sempre guiats per la “prudència”, “l’evidència científica”, el “respecte dels drets i llibertats dels ciutadans i de manera anticipada”.

En relació a la possibilitat de prendre mesures en determinats territoris i no en el conjunt de l’estat espanyol, ha dit que no descarten “res” però que, fins ara, “les mesures adoptades al conjunt han funcionat bé”. “Les volem consensuar i encara queden dies d’esforç per al procés de transició”, ha afegit.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No