Casernes

Vilanova i la Geltrú adequa el pavelló de les Casernes com a espai de confinament per a les persones sense llar

L'accés és voluntari i comptarà amb el suport de les professionals d'Acció Social

Segons dades del Projecte Sensellarisme, a Vilanova hi ha 25 persones identificades que no tenen llar o bé viuen en infrahabitatges

Vilanova i la Geltrú adequa un espai de confinament per a les persones sense llar. Ajuntament de Vilanova

Vilanova i la Geltrú adequa un espai de confinament per a les persones sense llar. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha adequat un espai al pavelló de les Casernes per al confinament voluntari de les persones sense llar de la nostra ciutat. A partir d'aquest dimecres les persones que  no disposen d'un habitatge en el qual poder dur a terme el confinament per evitar el contagi i propagació de la COVID-19, podran utilitzar aquest espai municipal habilitat per a aquest objectiu.

L'atenció i gestió de l'equipament, ha explicat la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de VNG, Marta Guinda “recaurà en els professionals de la Regidoria d'Acció Social i en l'equip d'ATRA que actualment ja treballa el sensellarisme a la nostra ciutat, amb el suport de l'organisme municipal Assistència Integral Social i Sanitària, AISSA”.

Segons dades del Projecte Sensellarisme, a Vilanova hi ha 25 persones identificades que no tenen llar o bé viuen en infrahabitatges, a les quals se'ls ha ofert poder efectuar el confinament a l'equipament municipal habilitat. Per tal d'adequar l'espai, ha explicat la regidora Marta Guinda, “s'ha disposat del material, mobiliari i roba de llit disponibles als mòduls que s'utilitzen durant l'operació fred i s'hi ha afegit taules, cadires, nevera i microones”.

Pel que fa als àpats, els esmorzar provindran de l'Economat, el dinar se servirà amb carmanyoles del menjador social, mentre que el sopar es farà mitjançant el servei de repartiment d'àpats a domicili.

En cas de detectar-se nous casos de persones sense llar que vulguin confinar-se en aquest espai es coordinarà conjuntament entre l'equip del projecte i la regidoria d'Acció Social. Les persones que accedeixen voluntàriament a l'espai de confinament hauran de signar un document de compromís, no han de tenir simptomatologia de la malaltia COVID-19 i un cop hi entrin no podran sortir-ne mentre duri el confinament, si ho fan o podran entrar.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local