Mort accidental

Una dona mor per una caiguda accidental des d'un quart pis a Vilanova i la Geltrú

Els fets van tenir lloc aquest dimarts a dos quarts de deu del vespre al carrer Canàries

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-04-2020 13:06 Lectures 10235
Una dona mor per una caiguda accidental des d'un quart pis a Vilanova i la Geltrú. @davidrbcelta

Una dona mor per una caiguda accidental des d'un quart pis a Vilanova i la Geltrú. @davidrbcelta

Una dona ha mort aquest dimarts al vespre a Vilanova i la Geltrú com a conseqüència d'una fatal caiguda accidental. Segons fonts policials, la víctima es va precipitar des d'una finestra d'un quart pis del carrer Canàries. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que es tracta d'un accident domèstic fortuït, descartant així qualsevol incidi de criminal.

L'accident es va produir dimarts a dos quarts de deu del vespre al número 16 del carrer Canàries. Segonts fonts policials, la dona estava duent a terme alguna tasca de bricolatge en el moment de l'accident mortal. Fins al lloc es van desplaçar efectius de la policia local, els mossos, els bombers i el SEM, però no es va poder fer res per salvar-li la vida. El jutge de guàrdia va confirmar ahir a la nit que la causa de la mort va ser la caiguda accidental.

 

Una dona mor per una caiguda accidental des d'un quart pis a Vilanova i la Geltrú
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No