Conducció temerària

Detingut un conductor sense permís ni assegurança i amb la matrícula modificada a Torrelles de Foix

El conductor va fugir de la patrulla dels mossos per una pista forestal fins que va col·lidir amb el vehicle policial

Redacció Torrelles de Foix 12-05-2020 14:58 Lectures 2320

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir, el divendres 8 de maig, un home, de 39 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor dels delictes de desobediència als agents de l’autoritat, falsificació de document oficial i per conduir sense permís per pèrdua de vigència per punts.

Els fets van succeir el mateix dia quan els mossos feien un control de pas a la carretera Bv-2122, al terme municipal de Torrelles de Foix. Els agents van veure com un ciclomotor que circulava per l’esmentada via en direcció al control de pas, tot just quan va veure el control policial va fer un canvi de sentit sobtat enmig de la via i va accelerar a gran velocitat en sentit contrari.

Els mossos que feien el control de pas van iniciar el seguiment del vehicle fugit que en tot moment va fer cas omís als advertiments dels mossos i va intentar eludir l’acció policial accedint a una pista forestal paral·lela a la Bv2122, fins que la velocitat a la que circulava per una via no asfaltada li va fer perdre el control del vehicle i va col·lidir amb un vehicle policial.

Una vegada interceptat el vehicle fugit els agents van comprovar que la placa de matrícula del ciclomotor estava manipulada de forma intencionada, que el vehicle no disposava de l’assegurança obligatòria i el conductor no disposava de permís de conduir des del 2010.

A més a més, en l’escorcoll preventiu se li van trobar a sobre dues paperines d’una substància en pols blanquinosa, presumptament cocaïna.

Per tots aquest motius, se’l va denunciar administrativament per possessió de substàncies estupefaents i per conduir sense l’assegurança obligatòria del vehicle i se’l va detenir per desobediència als agents de l’autoritat, falsificació de document oficial i per conduir sense permís per pèrdua de vigència per punts.

Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat l’any 2015 per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No