Drogues

Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial de Cubelles

Els agents van comissar més de 1.000 plantes i van detenir quatre persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues

Redacció Cubelles 19-05-2020 17:44 Lectures 1936
Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial de Cubelles. Mossos d'Esquadra

Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial de Cubelles. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Garraf van detenir, el dimarts 12 de maig, quatre homes de nacionalitats albanesa i espanyola, entre els 21 i els 37 anys, com a presumptes responsable d’una plantació de marihuana indoor a una nau industrial de Cubelles.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de març quan els investigadors van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial del municipi de Cubelles.

Els agents van establir un dispositiu de vigilància, on van participar agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud, amb l’objectiu de la recerca d’evidències que determinessin l’existència d’un delicte contra la salut pública i finalment, el 12 de maig, van sorprendre una furgoneta, amb dos ocupants, quan sortia de la nau.

Els agents van aconseguir aturar la furgoneta i el seu conductor, però l’acompanyant va baixar del vehicle i es va amagar a l’interior de la nau industrial. Els agents també van comprovar que se sentia una forta olor característica a marihuana que provenia de l’interior de les instal·lacions.

Els investigadors van aconseguir que sortissin tres persones que hi havia al seu interior i, davant la possibilitat que hi haguessin més persones amagades, van accedir a la nau, on van localitzar una plantació de presumptament marihuana.

Concretament els agents van comissar un total de més de 1.000 plantes, distribuïdes tant a la planta baixa com a la primera planta, en dos estats de creixement, així com els elements necessaris per al seu cultiu.

Finalment, davant les evidències, van detenir els quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó per a un d’ells i la llibertat amb càrrecs per a la resta.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No