Estat d'alarma

Detenen una dona a Sitges per encarar-se amb la policia després que l'haguessin denunciat per banyar-se al mar

L'arrestada ha donat una bufetada i una puntada de peu a un agent

ACN/ Gemma Sánchez Sitges 20-05-2020 14:46 Lectures 2128

La Policia Local de Sitges ha detingut aquest dimecres una dona que s'ha encarat amb els agents després que l'haguessin denunciat per banyar-se al mar i prendre el sol a la platja de Garraf. La policia s'ha apropat a la dona quan l'ha vist sortir de l'aigua, moment en què l'han advertit que l'actual situació de l'estat d'alarma no permet el bany recreatiu. Segons l'atestat policial al qual ha tingut accés l'ACN, la dona ha assegurat que desconeixia les restriccions perquè "no té aparell de televisió". En el moment de denunciar-la i comunicar-li que s'exposava a una sanció mínima de 600 euros, la dona s'ha encarat amb la policia i ha intentat recuperar el seu DNI, mentre ha donat una bufetada i una puntada de peu al genoll d'un dels agents.

La policia ha acabat reduint la dona contra el terra per emmanillar-la i arrestar-la per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat, així com un delicte de desobediència i un altre de lesions.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres