Alerta sanitària

Es redueix a mínims la xifra d'ingressats per coronavirus als hospitals del Garraf i Alt Penedès

Els hospitals del Consorci han donat l'alta mèdica a 410 pacients de la covid-19 des de l'inici de la pandèmia

Redacció Sant Pere de Ribes 21-05-2020 10:31 Lectures 2387

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès mantenen la tendència a la baixa de les darreres setmanes i no han registrat cap nova defunció per coronavirus en les últimes jornades. Els dos hospitals han reduït a mínims la xifra de pacients ingressats per la covid-19. Actualment, les persones ingressades a l'hospital de Sant Camil són 12 i a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès són 11. Es tracta de la xifra més baixa des de l'inici de la pandèmia. Pel que fa a la xifra d'altes hospitalàries, aquesta ja ha arribat a 410: 288 al Sant Camil i 122 al de Vilafranca.

En aquests dos mesos, els dos centres hospitalaris han tingut un total de 110 defuncions des de l'inici de la pandèmia, 78 a l'hospital de Sant Camil i 32 al de Vilafranca, on fa més de dues setmanes que no es produeix cap nova mort per la covid-19.

 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres