Atac

Ruixen amb benzina i calen foc a una persona sense llar a Vilanova i la Geltrú

Els fets van tenir lloc la nit de dimarts i la víctima es va despertar i va poder apagar les flames

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-06-2020 10:26 Lectures 14377
Ruixen amb benzina i calen foc a una persona sense llar a Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

Ruixen amb benzina i calen foc a una persona sense llar a Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha informat aquest matí d'una agressió a un home sense llar, la nit de dimarts, al centre de la ciutat. Segons ha explicat la víctima, els fets van passant al voltant de les dues de la matinada, quan estava dormint, i dos joves el van ruixar amb benzina, van calar-li foc i van fugir. Per sort la víctima es va despertar i va poder apagar les flames.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha condemnat enèrgicament aquests fets i està estudiant personar-se en la denúncia d'aquest atac. En nom del govern municipal, l'alcaldessa Olga Arnau ha manifestat la seva preocupació per aquest atac i ha remarcat que es tracta d'un fet aïllat: "A Vilanova i la Geltrú els valors de la convivència, el respecte als altres i la solidaritat són absolutament majoritaris i de cap manera tolerarem cap tipus d'agressió per motius racistes, sexuals, de gènere o per estar en situació de vulnerabilitat".

Els serveis socials municipals s'han posat a disposició de la víctima. Així mateix, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú i els Mossos d'Esquadra han estat informats d'aquest greu atac, duran a terme les actuacions corresponents i intensificaran la vigilància a la nit.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No