Estiu 2020

El Vendrell presenta uns Casals d’Estiu adaptats a les mesures sanitàries per la Covid-19

L’objectiu és que, després d’uns mesos d’haver estat tancats a casa, els nens i les nenes tinguin uns espais i unes activitats de lleure de qualitat

El Vendrell presenta uns Casals d’Estiu adaptats a les mesures sanitàries per la Covid-19. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell presenta uns Casals d’Estiu adaptats a les mesures sanitàries per la Covid-19. Ajuntament del Vendrell

Ja es poden fer les inscripcions als Casals d’Estiu que tindran lloc entre l’1 de juliol al 28 d’agost, a l’escola Àngels Garriga a càrrec de l’Esplai Zig-Zag, i a l’escola Els Secallets a càrrec de l’associació Trèvol. Les entitats, en coordinació amb la Regidoria d’Infància i Joventut, han treballat perquè els infants puguin gaudir d’uns Casals d’Estiu amb totes les mesures sanitàries que comporta la Covid-19. L’objectiu és que, després d’uns mesos d’haver estat tancats a casa, els nens i les nenes tinguin uns espais i unes activitats de lleure de qualitat i sense perdre l’essència d’uns casals, com és el fet d’estar amb amics i amigues, fer noves amistats i gaudir plegats d’activitats i sortides.

Les inscripcions als Casals d’Estiu s’han de fer mitjançant correu electrònic. Trobareu més informació sobre les activitats, els horaris, els preus i quina documentació s’ha d’enviar a l’hora de fer la inscripció als enllaços següents:

Casals d’Estiu al Vendrell

Casals d’Estiu a Coma-ruga

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, ha explicat que “per poder fer els Casals d’Estiu s’ha fet un pla consensuat amb les entitats per adaptar-los a les noves mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19”. En aquest senti, Rubén Gràcia ha agraït l’esforç de les entitats “per tirar endavant aquests casals perquè els infants puguin gaudir d’unes activitats de lleure tan necessàries amb seguretat”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!