Curs 2019/20

Lliurats els premis Creajove 2020 a la idea de negoci més creativa i al millor projecte dels estudiants de l'Alt Penedès

El Creajove té caràcter anual i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca

Redacció Vilafranca del Penedès 24-06-2020 11:37 Lectures 2204
Lliurats els premis Creajove 2020 a la idea de negoci més creativa i al millor projecte dels estudiants de l'Alt Penedès. Ajuntament de Vilafranca

Lliurats els premis Creajove 2020 a la idea de negoci més creativa i al millor projecte dels estudiants de l'Alt Penedès. Ajuntament de Vilafranca

La sala polivalent de l’edifici de l’Enològica ha acollit aquest dimarts l’acte de lliurament de premis del Concurs Creajove 2020 amb la presència del regidor de promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, acompanyat de membres del jurat dels premis.

Tot i que la situació excepcional provocada pel COVID-19 va fer cancel·lar la Jornada de l’Emprenedor, acte on tradicionalment es lliuraven els premis Creajove, el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca ha volgut fer un reconeixement al treball fet per l’alumnat de secundària durant aquest curs escolar, presentant les serves candidatures al concurs.

Amb el lliurament de premis, clou el Creajove’20, un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca que va posar-se en marxa amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves del Penedès.

El Creajove té caràcter anual i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca. Enguany hi han participat un total de 483 alumnes en 23 tallers impartits en 12 centres educatius de la comarca.

En l’edició d’enguany s’han presentat a concurs un total de 84 candidatures. D’aquestes, 74 han participat en la categoria “Millor idea de negoci” i 10 candidatures ho han fet en la categoria “Millor projecte empresarial”. Ambdues categories estan reservades a alumnes d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de centres educatius de la comarca de l’Alt Penedès, que han participat als Tallers Creajove al llarg del curs escolar.

El palmarès d’aquest any ha estat el següent

Premiats a la categoria “Idea de negoci més creativa”:

-      SLEPPY PILLOW, coixí equipat amb diversos sistemes que faciliten la conciliació del son a persones que pateixen problemes d’insomni. Idea presentada per Thais Terraza i Erika Soler (Escola Vedruna-Sant Elies).

-      JAKAVIA, rellotge amb capacitat per emmagatzemar medicació amb un sistema que recorda al pacient quan l’ha de prendre. Idea presentada per Malú Murrugarra, Joao Morales, Jordi Serret i Jùlia Leiva (Escola Sant Ramon de Penyafort).

-      EDUPRÈSTEC, una App que fomenta la reutilització de llibres de text i les relacions entre alumnes de diferents nivells acadèmics d’un centre educatiu. Idea presentada per Aleix Bosch, Oriol Mas, Etna Bel, Jan Ramírez i  Vicenç Carbó (IES Eugeni d’Ors).

-      PROCARBCN “GLOBAL CYCLING EXPERIENCE”, maillot per a ciclistes que porta incorporat a l’interior un sistema d’airbag que s’activa quan hi ha una caiguda. Idea presentada per Raimon Carrillo (Escola Intermunicipal del Penedès).

Premiats a la categoria “Millor projecte empresarial”:

-      AVENTURES AL LABERINT, espai a l’aire lliure en forma de laberint tematitzat on s’ofereixen activitats orientades a infants de 0 a 6 anys amb les seves famílies. Projecte presentat per Carmen Salcedo, Carlos Puerto, Jordina Grau i Iratxe Vega (Escola Intermunicipal del Penedès).

Per cloure l’acte de lliurament, Joan Manel Montfort ha destacat que tots els projectes presentats han estat molt treballats i elaborats. “Hi ha idees molt interessants i creatives. De vegades idees molt agosarades poden acabar triomfant. Les administracions estem aquí per ajudar-vos a tirar-les endavant”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica i Comerç.

Lliurats els premis Creajove 2020 a la idea de negoci més creativa i al millor projecte dels estudiants de l'Alt Penedès Lliurats els premis Creajove 2020 a la idea de negoci més creativa i al millor projecte dels estudiants de l'Alt Penedès Lliurats els premis Creajove 2020 a la idea de negoci més creativa i al millor projecte dels estudiants de l'Alt Penedès Lliurats els premis Creajove 2020 a la idea de negoci més creativa i al millor projecte dels estudiants de l'Alt Penedès
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No