Conducció temerària

Una dona s'emporta un cotxe immobilitzat pels Mossos i condueix beguda per la C-32 al Garraf

Els Mossos van detenir la conductora quan caminava fent ziga-zagues pel voral de la C-15 després d'abandonar el vehicle

ACN Sitges 25-06-2020 18:07 Lectures 2663

Els Mossos d'Esquadra van detenir una dona que la nit de dilluns a dimarts va conduir beguda un cotxe prèviament immobilitzant pels Mossos. Els agents havien denunciat l'home que inicialment conduïa el cotxe per donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Com la dona també va donar positiu no van permetre que s'emportés el cotxe i el van immobilitzar. Tot i això, la dona no va fer cas als agents, va malmetre el parany policial que s'havia utilitzat per immobilitzar el vehicle i va circular per l'autopista C-32 sud al seu pas pel Garraf. En arribar a l'enllaç amb la C-15 va abandonar el vehicle i va marxar caminant. Els Mossos la van interceptar caminant pel voral fent ziga-zagues.

La detinguda és una jove de 22 anys i veïna de Mataró, que en una primera prova d'alcoholèmia, quan els agents van denunciar el seu acompanyant, va donar 0,69 mg/l. Quan els Mossos la van detenir es va negar a sotmetre's de nou a la prova. Després de declarar a comissaria va quedar en llibertat a l'espera de la citació judicial.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No