Accident laboral

Crema a Torrelles de Foix un camió que transportava material d'obra i ampolles de propà

L'incendi provoca un ferit per cremades, traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron

ACN/ Gemma Sánchez Torrelles de Foix 29-06-2020 16:13 Lectures 1834
Pla general del camió incendiat a Torrelles de Foix el 29 de juny del 2020. Ajuntament de Torrelles

Pla general del camió incendiat a Torrelles de Foix el 29 de juny del 2020. Ajuntament de Torrelles

Aquest dilluns s'ha incendiat a Torrelles de Foix un camió que transportava material per a la construcció i ampolles de gas propà. Segons dades facilitades pels Bombers de la Generalitat, els fets han tingut lloc a les 12.26 h, quan ha començat a cremar el contenidor del camió davant l'obra on estava transportant material. El foc ha provocat diverses explosions i el conductor ha allunyat el vehicle de la zona urbana fins dur-lo a un descampat. Allà s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers, que han donat l'incendi per extingit al cap d'una hora i mitja. Les flames han ferit un treballador de l'obra, que ha estat traslladat pel SEM fins l'Hospital Vall d'Hebron.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No