Alerta sanitària

L'Hospital Sant Camil del Garraf dona d'alta l'últim pacient sospitós de covid mentre a l'Alt Penedès hi ha nous casos

Des de l'inici de la pandèmia, a les dues comarques hi ha hagut 427 persones diagnosticades amb coronavirus

ACN Sant Pere de Ribes 30-06-2020 12:40 Lectures 2780

L'Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes ha donat d'alta l'últim pacient ingressat amb problemes respiratoris compatibles amb la covid-19, segons ha informat aquest dimarts el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf. Per contra, a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, a Vilafranca, hi ha hagut dos nous ingressos amb símptomes d'aquesta malaltia, després que la setmana passada s'haguessin reduït a zero els pacients ingressats. Al conjunt de les dues comarques, des de l'inici de la pandèmia hi ha hagut 427 persones diagnosticades amb covid-19 (297 al Garraf i 130 a l'Alt Penedès). Pel que fa a les defuncions per coronavirus, al Garraf se n'han registrat 80 i a l'Alt Penedès, 33.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No