LGTBIfòbia

L’Ajuntament de Sitges condemna rotundament l’agressió homòfoba de dissabte a la nit

L’Ajuntament demana tolerància zero amb les violències i les LGTIBIfòbies i ha assegurat que lluitarà en contra d’aquest tipus d’atacs

Redacció Sitges 06-07-2020 23:02 Lectures 1710

Arxivat a:

L'Ajuntament de Sitges condemna rotundament l’agressió homòfoba produïda aquest dissabte a la nit a Sitges. L’agressió atempta contra els drets fonamentals de les persones LGTBI+ i va en contra de la llibertat per viure i expressar la pròpia identitat afectiva, sexual i de gènere.

El consistori sitgetà vol manifestar el seu rebuig envers qualsevol tipus d’expressió violenta que atempti contra els drets i llibertats del col·lectiu i de totes les persones. Sitges és i ha de seguir sent un símbol d’una vila diversa, acollidora i oberta, que se sent orgullosa de la seva idiosincràsia, i on no hi ha lloc per la LGTBIfòbia.

L’Ajuntament demana tolerància zero amb les violències i les LGTIBIfòbies i ha assegurat que lluitarà en contra d’aquest tipus d’atacs. 

L’Ajuntament recorda que disposa del Servei d’Atenció Integral local (SAI) per a les persones LGTBI, un servei d’informació, assessorament i orientació adreçat al col·lectiu LGTBI i a les seves famílies, així com també a tota la ciutadania en general. Entre els seus objectius destaquen la prevenció de la LGBTifòbia i el servei d’acompanyament i suport en relació a la diversitat sexual i de gènere.

Les persones interessades en posar-se en contacte amb el SAI LGTBI de Sitges, poden fer-ho a través del telèfon: 93 811 31 80, del correu electrònic sai@sitges.cat o, presencialment, a l’edifici de l’Escorxador (Carrer Joan Maragall, 36) sol·licitant cita prèvia.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No