Solidaritat

Els Bordegassos engeguen la campanya 'Cap nen sense llet'

La colla castellera vilanovina ha organitzat una jornada de recapta de llet de continuació el dissabte 25 de juliol

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-07-2020 9:37 Lectures 1562
Els Bordegassos engeguen la campanya 'Cap nen sense llet'. EIX

Els Bordegassos engeguen la campanya 'Cap nen sense llet'. EIX

La colla castellera dels Bordegassos de Vilanova ha engegat la campanya CAP NADÓ SENSE LLET, amb l’objectiu de dotar L’Economat de Vilanova d’un estoc suficient de llet de continuació per al pròxim any. Aquest és un producte car que acostuma a quedar fora d’altres recaptes d’aliments, però que és molt necessari per a molts usuaris i usuàries del servei de L’Economat. Per això, els Bordegassos, de comú acord amb l’Economat i amb la col·laboració dels Supermercats JR, han organitzat una jornada de recapta de llet de continuació el dissabte 25 de juliol.

Els Bordegassos coordinen una bossa de voluntariat on hi ha tant membres de la colla castellera com aquelles persones que vulguin sumar-se al projecte. En aquest sentit, l’Ajuntament i diverses entitats vilanovines donen suport a la jornada i han fet arribar la informació a les persones i grups que consideren que s’hi podrien sumar. Qualsevol ciutadà o ciutadana que disposi de temps aquell dissabte 25 de juliol pot telefonar al 608 946 078 (amb whatsapp) indicant nom i cognoms i quins horaris podria cobrir. Els Bordegassos li confirmaran l’horari i la ubicació i li faran una petita formació per resoldre dubtes que puguin sorgir.

A més de poder col·laborar amb la campanya comprant llet de continuació en els establiments JR on es desenvoluparà la iniciativa, també hi haurà la possibilitat d’ajudar amb donacions econòmiques en una guardiola o bé fent un ingrés a un compte corrent.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No