Oci nocturn

Sitges controlarà l'aforament a la zona d'oci per "garantir la seguretat" dels visitants

Es faran controls de temperatura, es fixaran punts d'entrada i sortida i serà obligatori utilitzar mascareta

ACN Sitges 17-07-2020 13:12 Lectures 3350
Sitges controlarà l'aforament a la zona d'oci per

Sitges controlarà l'aforament a la zona d'oci per "garantir la seguretat" dels visitants. Ajuntament de Sitges

Sitges controlarà l'aforament al carrer Primer de Maig, conegut popularment com el carrer del Pecat, la zona d'oci de la ciutat, durant algunes nits d'estiu amb l'objectiu de "garantir la seguretat" de tots els visitants i "evitar aglomeracions" a la via pública. A través d'un comunicat publicat a Facebook, el Gremi d'Hostaleria de Sitges i l'Associació de Bars Musicals del carrer del Pecat han indicat que el dispositiu de seguretat es muntarà els divendres i els dissabtes entre les 23.00 i les 3.30 h. Abans d'accedir a l'espai, tots els clients hauran de passar un control de temperatura. Per altra banda, es fixaran punts d'entrada i sortida amb un carril central i tots els clients hauran de dur mascareta.

Segons detalla l'escrit, la zona d'oci de Sitges tindrà un únic accés per la plaça Indústria i dues sortides, una per la zona del passeig marítim i una altra pel carrer Santa Tecla, amb un únic sentit de circulació. El carrer tindrà un carril central "ben delimitat" que comunicarà amb totes les terrasses i accessos als bars. Per evitar l'acumulació de gent, el comunicat detalla que les persones que accedeixin al carrer hauran d'estar en moviment i, per tant, només podran estar aturats quan es trobin a la zona de terrasses o a l'interior dels locals.

Segons apunten les diferents associacions de la zona, aquestes mesures fan que el carrer del Pecat de Sitges "es converteixi en un referent en les mesures de seguretat en zones amb gran afluència de persones que desitgin gaudir de l'oci nocturn".

La mesura, impulsada també per l'ajuntament i els cossos de seguretat, s'ha implantat després es produïssin diverses baralles al centre de la ciutat durant la matinada del dissabte 11 de juliol, que van acabar amb dos ferits. En el mateix comunicat, el Gremi d'Hostaleria de Sitges i l'Associació de Bars Musical del carrer del Pecat han condemnat "enèrgicament" els fets de la setmana passada i han lamentat que la imatge de la ciutat "quedi perjudicada". "La gran majoria de joves que apareixen a les imatges no són clients dels nostres establiments, per tant, volem deixar clar que no representen l'oci nocturn de Sitges" han afegit.

Sitges controlarà l'aforament a la zona d'oci per Sitges controlarà l'aforament a la zona d'oci per
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No