Estafa

La policia de Vilafranca alerta de possibles furts a l’interior de vehicles simulant atropellaments

Aquest tipus de furt es dona més a les carreteres però darrerament s’ha produït algun a les ciutats

Redacció Vilafranca del Penedès 04-08-2020 23:53 Lectures 3213

La Policia Local de Vilafranca ha rebut denúncies darrerament d’algun furt a la ciutat pel procediment de distreure les víctimes simulant un accident o avisant que el vehicle porta una roda desinflada. Aquest tipus de furt es dona més a les carreteres però darrerament s’ha produït algun a les ciutats.

Es tracta de simular algun fet que faci que la persona conductora baixi del vehicle per atendre el requeriment i, en deixar el vehicle obert, es produeix el robatori de la bossa de mà que porta al seient, de qualsevol altre objecte de valor o, fins i tot, del vehicle mateix.

La Policia Local recomana que qui es trobi en una situació similar no deixi d’atendre el que pugui haver passat, però que desconfiï. Per tant, davant d’una situació similar, cal estacionar el vehicle en el lloc més proper, treure la clau del contacte i tancar el vehicle.

Si algú es troba en una situació similar, que no dubti a trucar al 112 o al telèfon de la Policia Local de Vilafranca 93 892 38 38, explicar el que ha passat per tal que una patrulla s’adreci al lloc immediatament.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No