Estiu 2020

Els Casals d’estiu del Vendrell i Coma-ruga tanquen un juliol amb bona participació

Els Casals del Vendrell han tingut durant aquest primer mes de funcionament un total de 236 infants inscrits i 1.089 usos, i els de Coma-ruga, un total de 107 infants participants i 476 usos

Els Casals d’estiu del Vendrell i Coma-ruga tanquen un juliol amb bona participació. Ajuntament del Vendrell

Els Casals d’estiu del Vendrell i Coma-ruga tanquen un juliol amb bona participació. Ajuntament del Vendrell

Com cada any, l’Ajuntament del Vendrell recolza i subvenciona dues entitats del municipi per tal puguin dur a terme els casals d’estiu. L’esplai Zig-zag és l’organitzador dels Casals del Vendrell que enguany es duen a terme a l’Escola Àngels Garriga i l’Associació Trèvol és qui organitza els Casals a Coma-ruga, a l’Escola Els Secallets.

Els Casals d’estiu es van iniciar l’1 de juliol i ja porten un mes en actiu. La valoració ha estat molt positiva i molt ben acollida i acceptada per les famílies del municipi que han dipositat una total confiança en aquestes entitats, malgrat les circumstàncies actuals marcades per la pandèmia de la COVID19. 

Així, els Casals del Vendrell han tingut durant aquest primer mes de funcionament un total de 236 infants inscrits i 1.089 usos,  i els de Coma-ruga, un total de 107 infants participants i 476  usos.

En paraules del regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, “enguany són uns casals més importants que mai, degut a la situació que hem viscut aquests mesos i encara estem patint” i ha recordat que tots dos casals “segueixen amb rigorositat totes les mesures sanitàries establertes pel Departament de salut sense perdre de vista la vessant educativa i de lleure pensada pels infants”.

Els Casals d’estiu finalitzaran el proper 28 d’agost.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!