Drogues

Detingut a Cubelles transportant 100 quilos de cabdells de marihuana en furgoneta

La substància intervinguda, un cop assecada, tindria un valor en el mercat negre de 160.000 euros

Redacció Cubelles 27-08-2020 12:24 Lectures 5491
Detingut a Cubelles transportant 100 quilos de cabdells de marihuana en furgoneta. Mossos d'Esquadra

Detingut a Cubelles transportant 100 quilos de cabdells de marihuana en furgoneta. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria del Garraf van detenir, el dimecres 19 d’agost, un home de nacionalitat espanyola, de 35 anys i veí de Sant Pere de Ribes, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar setmanes enrere, quan els agents van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana, en una finca, a la urbanització de Santa Maria del municipi de Cubelles.

El 19 d’agost, cap a les 18 hores, els agents van observar una furgoneta que sortia d’un pàrquing d’una de les finques.

Els agents van aturar la furgoneta i van identificar el conductor, i únic ocupant, que en tot moment es va mostrar molt nerviós i facilitant respostes contradictòries i evasives. Els agents van escorcollar la part posterior del vehicle i van localitzar bosses, envasades al buit, amb més de 100 quilograms, del que semblaven cabdells de marihuana al seu interior.

Davant les evidències, els agents van detenir l’home, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i van traslladar el vehicle, de lloguer, a dependències policials.

Posteriorment, el jutjat va autoritzar l’entrada i registre del domicili i els agents van localitzar material utilitzat per cometre un delicte contra la salut pública com balances de grans dimensions, màquines de comptar bitllets, una màquina d’embassament i segelladora de bosses, entre d’altres.

En relació amb la substància intervinguda cal esmentar que aquests cabdells de marihuana, desprès d’assecar-se, estarien preparats per a la seva venda i consum, amb un valor aproximat al mercat negre d’uns 160.000 euros.

L’arrestat, sense antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Detingut a Cubelles transportant 100 quilos de cabdells de marihuana en furgoneta
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No