Curs 2020/21

Calafell habilita l'escola d'adults per als alumnes de 5è i 6è del centre Vilamar per als tres primers dies de curs

Les obres del nou mòdul estan acabades, però falta certificar els treballs

ACN Calafell 13-09-2020 11:41 Lectures 2646

L’Ajuntament de Calafell ha habilitat l'escola d'adults de Cal Bolava per als alumnes de 5è i 6è de primària de l’escola Vilamar, situada al nucli de Segur de Calafell. A partir de dilluns, quan arrenqui el curs escolar, els estudiants ocuparan aquest espai alternatiu durant tres dies. Les obres per construir un nou mòdul ja estan acabades, però resta pendent el tràmit per certificar l'actuació que permeti l'ús de les instal·lacions. El consistori ha organitzat aquest cap de setmana un "petit" operatiu logístic per traslladar a Cal Bolavà el mobiliari i material docent necessari. Les famílies van denunciar a finals de la setmana passada que les obres inacabades impedien desdoblar grups, utilitzar el pati i ventilar les aules.

Dilluns, les famílies dels alumnes de 5è i 6è hauran de portar els fills a l’escola d’adults situada a l'avinguda de la Generalitat 1, complint amb els horaris d’entrada i sortida escalonats que ha establert la direcció del centre. Pel que fa al transport escolar es prolongarà el recorregut fins a Cal Bolavà. El nou mòdul havia de ser el menjador de l’escola, però la direcció escolar ha decidit destinar-lo a aulari davant les necessitats causades per la covid-19. La nova instal·lació estarà operativa a partir de dijous quan els alumnes podran retornar al centre.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha explicat que el Departament d'Educació ha acceptat la proposta de traslladar els alumnes a l'escola d'adults proposada pel consistori. "Havíem estat previsors i havíem reservat l'escola d'adults de Cal Bolavà per si havíem de cedir espais a l'inici de curs, com així ha passat", ha destacat. "Hem prioritzat la tranquil·litat de la comunitat educativa, malgrat que estem parlant d’un període de tan sols tres dies. Aquest inici de curs està ple d'inquietuds i hem cregut que no es podia sumar un altre neguit a les famílies", ha afegit Ferré.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No