Curs 2020/21

Reconeixement a l’escola Jacint Verdaguer de la Granada com a membre de la Xarxa Khelidôn per a l’aprenentatge cooperatiu

La Xarxa Khelidôn es fonamenta en donar acollida a aquells centres que han finalitzat el procés de formació en aprenentatge cooperatiu

Reconeixement a l’escola Jacint Verdaguer de la Granada com a membre de la Xarxa Khelidôn per a l’aprenentatge cooperatiu. Ajuntament de La Granada

Reconeixement a l’escola Jacint Verdaguer de la Granada com a membre de la Xarxa Khelidôn per a l’aprenentatge cooperatiu. Ajuntament de La Granada

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat divendres 18 de setembre es va fer un acte de reconeixement a l’Escola Jacint Verdaguer de la Granada com a membre de la Xarxa Khelidôn per a l’aprenentatge cooperatiu.

La Xarxa Khelidôn, promoguda pel Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, es fonamenta en donar acollida a aquells centres que han finalitzat el procés de formació en aprenentatge cooperatiu, oferir suport en aquells temes que els centres requereixin al voltant d’aquesta pràctica i promoure un espai d’intercanvi d’experiències per a una activitat formadora mitjançant la interacció.

L’escola de la Granada va ser reconeguda, doncs, per la seva trajectòria i treball la implementació de  l'aprenentatge cooperatiu a les aules, en un acte presidit per l’Alcalde del municipi, Joan Cols, i el coordinador del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat, José Ramón Lago. Durant la presentació, es va fer un breu comentari de les aportacions i els projectes del centre,  que els acredita com a membres de la Xarxa Khelidôn.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local