Alerta sanitària

La Generalitat tanca la residència de Calafell Park per les irregularitats detectades

Els 67 residents es començaran a traslladar al dispositiu més adient en funció de la seva situació a partir de dilluns vinent

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha pres la decisió d’aplicar la mesura cautelar de tancament a la residència Calafell Park en el marc del procediment sancionador obert després de les informacions rebudes al voltant del seu funcionament. Divendres de la setmana passada els Departaments de Salut i Treball Afers Socials i Famílies ja van decidir intervenir i obrir expedient sancionador a la gestora del centre fins aquell moment, ACEBI. Des de llavors estava gestionant i tenia la direcció del centre residencial la Fundació Sociosanitària i Social Santa Tecla.

Així doncs, Treball, Afers Socials i Famílies ha decidit el tancament de la residència i dilluns vinent començarà a traslladar els 67 residents a l’equipament de referència del territori que es determini en funció de la seva salut. El motiu d’aquesta decisió és la constatació de mancances materials i assistencials de gravetat en l’atenció a les persones residents que han determinat aquesta decisió.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local