Dia Mundial de la lluita contra el Càncer de Mama

Sitges lluita contra el càncer de mama amb un missatge per fer-ne una detecció precoç

Els actes d’aquest any s’han reformulat per la situació sanitària, però es manté el compromís amb la prevenció

L’eliminació de la llum rosada sobre la façana de l’església de la Punta 'respon a la voluntat d’aquest govern d’estalviar costos per poder destinar diners a les ajudes a la ciutadania'

 Sitges lluita contra el càncer de mama amb un missatge per fer-ne una detecció precoç. Ajuntament de Sitges

Sitges lluita contra el càncer de mama amb un missatge per fer-ne una detecció precoç. Ajuntament de Sitges

Un gran llaç de color rosa penja de la façana de l’Ajuntament de Sitges i del Baluard, com a símbol del compromís del municipi en la lluita contra el càncer de mama. Aquest any 2020, la situació sanitària no ha permès l’acte institucional a l’Ajuntament i s’ha decidit prescindir de la simbòlica il·luminació de l’església de la Punta, però es manté el treball de conscienciació per aconseguir un diagnòstic precoç d’aquesta malaltia.

L’eliminació de la llum rosada sobre la façana de l’església de la Punta “respon a la voluntat d’aquest govern d’estalviar costos, ja que ens trobem enmig d’una situació de pandèmia que requereix certa austeritat per poder destinar diners a les ajudes a la ciutadania que ho està passant més malament”, explica la regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez.  

El dilluns 19 d’octubre és el Dia Mundial de la lluita contra el Càncer de Mama, però a Sitges ja s’han penjat els llaços rosa commemoratius “per tal que la ciutadania sigui conscient de la importància d’abordar aquests tipus de càncer des de la detecció precoç”, indica la regidora Elisabeth Pérez.

Per aprofundir en aquesta línia, l’Ajuntament de Sitges iniciarà una campanya de conscienciació per tal que les dones de les franges d’edat que aconsellen les autoritats sanitàries es facin revisions periòdiques. Un diagnòstic a temps facilita molt el tractament mèdic posterior contra el càncer de mama.  

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!