Feminisme

La Ruda impulsa a Vilafranca la campanya "Contra l'Església, apostatem col·lectivament"

El col·lectiu feminista vol facilitar l'apostasia a aquelles persones batejades que es vulguin desvincular d'una religió no escollida. Les sol·licituds es poden presentar fins al 22 de novembre

La Ruda impulsa a Vilafranca la campanya

La Ruda impulsa a Vilafranca la campanya "Contra l'Església, apostatem col·lectivament". La Ruda

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Assemblea Feminista La Ruda impulsa a Vilafranca del Penedès la campanya "Contra l'Església, apostatem col·lectivament" en el marc del Dia Internacional Contra la Violència Masclista. L'entitat ha decidit dur a terme un acte simbòlic i col·lectiu que afronti "la institució més gran vinculada directament al patriarcat, al sistema capitalista i a l'estat espanyol: l'Església catòlica".

La Ruda alerta que milers de persones batejades d'arreu de l'estat ni professen ni comparteixen els principis de la religió escollida per les seves famílies, però els seus batejos, comunions i confirmacions contribueixen al creixement d'adeptes catòlics a l'estat: "Si voleu sortir de les seves estadístiques us animem a apostatar: si estàs batejada i vols deixar de ser còmplice de l'Església, apostata amb nosaltres!". Es pot fer des del web de la Ruda, però a més, els dies 10 i 12 de novembre La Ruda estarà a la Capella de Sant Joan de Vilafranca.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local