Formació professional

S'aprova inicialment la primera fase d'obres del Canyelles Espai Natura

El projecte de reforma de la masia de Cal Ferrer de Llacunalba està en fase d’exposició pública

Redacció Canyelles 09-11-2020 17:45 Lectures 1697
S'aprova inicialment la primera fase d'obres del Canyelles Espai Natura. Ajuntament de Canyelles

S'aprova inicialment la primera fase d'obres del Canyelles Espai Natura. Ajuntament de Canyelles

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat inicialment la fase 1 del projecte de rehabilitació de la masia de Cal Ferrer de Llacunalba, que està en procés d'exposició pública. La reforma d'aquest immoble permetrà posar en marxa el Canyelles Espai Natura, que ha d’acollir cicles de Formació Professional vinculada a l’àmbit forestal i agrari i diversos projectes de l’àmbit de la natura i medi ambient.

El projecte es pot consultar al web municipal i també a les oficines municipals, amb cita prèvia, durant el termini d’informació pública, que és de trenta dies hàbils des de l’endemà de la publicació de l'anunci al BOPB.

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, va visitar la masia de Can Ferrer de Llacunalba el mes de juliol passat per conèixer de primera mà el projecte de formació professional al municipi. Un projecte que completa un model de municipi que vetlla pel seu entorn natural.

El Canyelles Espai Natura ha d'acollir la futura formació professional de la família agrària i forestal i tot un seguit de programes i projectes relacionats amb la natura, com horts urbans, centre de prevenció d'incendis, centre de recuperació de papallones i basses d'ambifis, entre d’altres.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No