Nadal 2020

El Jokirama del Vendrell presenta un programa d’espectacles gratuïts per aquest Nadal

Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el format ha canviat i només hi haurà espectacles

El Jokirama del Vendrell presenta un programa d’espectacles gratuïts per aquest Nadal. Ajuntament del Vendrell

El Jokirama del Vendrell presenta un programa d’espectacles gratuïts per aquest Nadal. Ajuntament del Vendrell

La Regidoria d’Infància i Joventut ha programat un conjunt d’espectacles dins el programa del Jokirama per tal que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’unes vacances de Nadal més entretingudes. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el format ha canviat i només hi haurà espectacles. Tots ells seran gratuïts i tindran un aforament limitat. De cadascun dels espectacles se’n faran dues sessions diàries: una a les 12 h i una altra a les 18 h.

Aquest és el programa d’actes del Jokirama 2020-2021:

-Dimecres 23 de desembre: La Tanga i el gran lleopard, obra de teatre que realitzaran els alumnes de 2n de batxillerat d’Arts escèniques de l’institut Baix Penedès (#escenicbaixpenedes), al Teatre Àngel Guimerà (TÀG).

-Dilluns 28 de desembre: Gretel i Hansel (teatre d’objectes), de la companyia Zum-Zum Teatre, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG). 

-Dimecres 30 de desembre: Els misteris que amaga el cel (contacontes), de la companyia La Porta de Fusta, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG).

-Dissabte 2 de gener: Quo No Vadis (pallassos), de la companyia La Pera Llimonera, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG). 

-Dilluns 4 de gener: Mascotes 2 (cinema), a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

Caldrà que els infants vagin sempre acompanyats d’un adult. Als espectacles només s’hi podrà accedir amb reserva prèvia. Aquesta podrà fer-se a partir del 9 de desembre trucant al telèfon 977 66 32 89 (de dilluns a divendres, de 15 h a 21 h) o enviant un correu electrònic a jokiramaentrades@gmail.com. I es podrà reservar com a màxim per a sis persones (totes del mateix nucli familiar). Les reserves seran confirmades, si són per telèfon, al moment de fer la trucada i si són per correu es respondrà confirmant-les. Un cop reservades, si per algun motiu no s’hi pot assistir, caldrà avisar per anul·lar-les.

Les instal·lacions s’obriran una hora abans que s’iniciï l’espectacle. L’ús de la mascareta és obligatori i es prendran totes les mesures necessàries. Els espectacles poden ser cancel·lats o modificats si així ho requereix la situació sanitària.

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, ha convidat les famílies a participar en totes les activitats que s’han preparat i a gaudir del seu temps d’oci de les vacances de Nadal amb el “Jokirama on Tour”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!