Alerta sanitària

La residència de l’Hospital Sant Camil rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19

La campanya de vacunació a les residències de Sitges és a punt de finalitzar

La residència de l’Hospital Sant Camil rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. CSAPG

La residència de l’Hospital Sant Camil rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. CSAPG

Avui dia 8 de gener, a les quatre de la tarda, residents i treballadors de la Residència de l’Hospital Sant Camil han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. El 94% dels usuaris i treballadors han donat el seu consentiment per poder ser vacunats. El Departament de Salut ha mobilitzat un equip sanitari fins al centre per administrar la primera dosi, i ho faran de nou d’aquí 21 dies per aplicar la segona.

A la Residència de l’Hospital Sant Camil es troben molt satisfets amb l’arribada de la vacuna i amb el percentatge de vacunació. El centre ha pogut rebre la vacuna ja que és una “residència verda”, és a dir, no té cap cas actiu de Covid-19. Demà es realitzarà la vacunació de l’Àrea Sociosanitària de l’Hospital Sant Camil.

La campanya de vacunació a les residències de Sitges és a punt de finalitzar

Els residents i part de la plantilla de les tres residències de gent gran de Sitges: Las Magnolias, l’Hospital de Sant Joan Baptista i Sitges Park, ja han rebut aquesta setmana la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. La vacuna s’administra en dues dosis i la segona se subministra després de 21 dies.

 

Després d’administrar les primeres vacunes a les residències de l’Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges Park, el passat dia 5, la campanya de vacunació ha continuat aquest dijous a la residència Las Magnolias on s’han vacunat 67 residents i 41 treballadors del centre.

A la Fundació Ave Maria també ha començat la vacunació ahir dijous i, de moment, ja s’han vacunat 52 de 56 residents i una cinquantena de treballadors. La resta d’usuaris i de la plantilla es vacunaran properament.  

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!