Alerta sanitària

La residència de l’Hospital Sant Camil rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19

La campanya de vacunació a les residències de Sitges és a punt de finalitzar

Redacció Sant Pere de Ribes 08-01-2021 17:11 Lectures 4199
La residència de l’Hospital Sant Camil rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. CSAPG

La residència de l’Hospital Sant Camil rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. CSAPG

Avui dia 8 de gener, a les quatre de la tarda, residents i treballadors de la Residència de l’Hospital Sant Camil han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. El 94% dels usuaris i treballadors han donat el seu consentiment per poder ser vacunats. El Departament de Salut ha mobilitzat un equip sanitari fins al centre per administrar la primera dosi, i ho faran de nou d’aquí 21 dies per aplicar la segona.

A la Residència de l’Hospital Sant Camil es troben molt satisfets amb l’arribada de la vacuna i amb el percentatge de vacunació. El centre ha pogut rebre la vacuna ja que és una “residència verda”, és a dir, no té cap cas actiu de Covid-19. Demà es realitzarà la vacunació de l’Àrea Sociosanitària de l’Hospital Sant Camil.

La campanya de vacunació a les residències de Sitges és a punt de finalitzar

Els residents i part de la plantilla de les tres residències de gent gran de Sitges: Las Magnolias, l’Hospital de Sant Joan Baptista i Sitges Park, ja han rebut aquesta setmana la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. La vacuna s’administra en dues dosis i la segona se subministra després de 21 dies.

 

Després d’administrar les primeres vacunes a les residències de l’Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges Park, el passat dia 5, la campanya de vacunació ha continuat aquest dijous a la residència Las Magnolias on s’han vacunat 67 residents i 41 treballadors del centre.

A la Fundació Ave Maria també ha començat la vacunació ahir dijous i, de moment, ja s’han vacunat 52 de 56 residents i una cinquantena de treballadors. La resta d’usuaris i de la plantilla es vacunaran properament.  

La residència de l’Hospital Sant Camil rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No