Pressió hospitalària

L'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès trasllada l'àrea de parts a l'hospital de Sant Camil

Des d’avui 12 de gener, totes les dones del Garraf i l’Alt Penedès hauran de donar a llum a Sant Pere de Ribes

Redacció Vilafranca del Penedès 12-01-2021 17:51 Lectures 2540
L'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès trasllada l'àrea de parts a l'hospital de Sant Camil. CSAPG

L'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès trasllada l'àrea de parts a l'hospital de Sant Camil. CSAPG

Des d’avui, dimarts 12 de gener, i de manera provisional, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha traslladat l' Àrea de Parts a l'hospital de Sant Camil. Així, totes les dones del Garraf i l’Alt Penedès hauran d’anar a l’hospital de Sant Pere de Ribes per donar a llum.

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf s’ha decidit unificar les àrees de parts dels dos hospitals per temes de seguretat dels pacients durant la pandèmia per covid-19 davant l'augment de la pressió hospitalària de les darreres jornades. Durant la primera onada de la pandèmia ja es van unificar les dues àrees de Parts, en aquella ocasió, a l'hospital de Vilafranca del Penedès.

L'hospital Sant Camil compta amb una planta aïllada i preparada per acollir a les dones dels dos territoris i els seus nadons. Tot i aquest canvi, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès seguirà atenent urgències de ginecologia i obstetrícia. També cal puntualitzar que els dos hospitals seguiran atenent urgències pediàtriques amb el suport de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No