Curs 2020/21

L’Ajuntament de Sitges crida a "no baixar la guàrdia" en les entrades i sortides de les escoles

El Comitè Covid-19 insisteix que cal fer ús de la mascareta, els gels hidroalcohòlics, mantenir una distància d’1,5 metres entre persones, i evitar llargues xerrades a l’exterior d’aquests espais

L’Ajuntament de Sitges crida a

L’Ajuntament de Sitges crida a "no baixar la guàrdia" en les entrades i sortides de les escoles. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges recorda a les famílies un conjunt de mesures de seguretat preventives per evitar propagar la Covid-19 especialment durant les entrades i sortides als centres educatius. Tot i que s’han implantat accions específiques per evitar aglomeracions com fer  una entrada esglaonada per franges o diferents portes d’accés, el comitè insisteix que cal evitar espais de socialització. 

La regidora responsable del servei de Salut Pública, Elisabeth Pérez, reitera que “no podem abaixar la guàrdia davant la pandèmia del coronavirus i cal tenir sempre present totes les mesures sanitàries. El comitè Covid-19 recorda a les famílies la importància de respectar les mesures sanitàries (portar posada la mascareta, mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig entre persones, i fer ús dels gels hidroalcohòlics per fer una higiene de mans freqüent). A més, cal que els infants si estan en grup evitin menjar i beure al carrer. També es recomana evitar tenir xerrades llargues al carrer”.  

Totes aquestes mesures tenen per objectiu aconseguir una escola segura. Aquestes accions s’afegeixen a d’altres com el reforç de la neteja i la desinfecció dels diferents espais dels centres, fer la ventilació o també l’organització en grups de convivència estable.    
 
El regidor d’Educació, David Martínez, assegura que “el curs 2020-2021 encara està marcat per la pandèmia de la Covid-19, però tot i això, es fa un gran esforç per preservar la necessitat de no interrompre la formació de milers d’estudiants”. Per això, es volen mantenir entorns segurs i davant de qualsevol cas de sospita o un cas positiu entre el personal o l’alumnat s’activa el protocol segons cada cas i la situació epidemiològica de cada moment. L’escola té un paper fonamental perquè ha de garantir el dret a l’educació dels infants i joves i també ha de mantenir la seva funció de socialització i de formació en qualitat i equitat.  
   
Consells sanitaris que cal tenir en compte a les entrades i sortides les escoles    
  
-eviteu mantenir xerrades llargues al carrer   
-no mengeu al carrer   
-feu ús de la mascareta   
-feu ús dels gels hidroalcohòlics  
-manteniu distància d’1,5 metres entre persones    

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!